ריטלין 20 מ

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/03/2011 | 18:11 | מאת: הייי

שלום אני בת 25 ואובחנתי כבעלת בעיות קשר וריכוז לאחרונה הנורולוג המטפל החליט להביא לי ריטלין 20 מ"ג SR אני מרגישה שהכדור ממש מרדים אותי ולא משפיע עליי בכלל! האם עליי להמשיך לנסות ולקחת עוד או לגשת אליו? אני כרגע סטודנטית ואני צריכה ללמוד האם מותר לקחת כדור וחצי או 2 כדורים בבת אחת ? האם המינון סביר אני 1.65 ושוקלת קרוב לוודאי 80 מדוע הוא בחר דווקא בכדור הזה ולא בקונצרטה? מישהו יודע אם יוצא בבדיקת טובה - שהבעיות קשה וריכוז במדד הכי גבוה מה זה אומר? האם זה אמין?

שלום רב, ממליץ לך לחזור אל המומחה שרשם את התרופה. מבחן "טובה" הינו מבחן מיושן, לא מפורט, לא אמין. בכבוד, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה