קשב וריכוז...

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/02/2011 | 16:58 | מאת: חגית

שלום אני אמא לילד בן 4 וחצי,בתחילת השנה הגננת אמרה שהבן שלי קצת לא יושב בשקט כל הזמן הוא זז ואמרה שנחכה ונראה מה יהיה לפני שבוע הגננת ביקשה לדבר איתי ואמרה לי שהילד שלי כל הזמן זז בכיסא קם מהמקום לדבר עם חבר באמצע ריכוז,יורק וכדאי לקחת אותו לאיבחון מה עושים באיבחון? לקחת אותו לא לקחת? זה גיל מוקדם מידיי לא? הצילו אני משתגעת הוא ילד ממש מקסים בתחילת השנה הוא הגיע לגן הזה חדש מגן אחר הכיר ילדים חדשים וצוות חדש ובנוסף נולדה לו אחות קטנה שהיום היא בת 8 חודשים האם יש לזה השפעה כלשהי???

שלום רב, ממליץ לך לפנות לרופא ילדים מומחה בתחום התפתחות הילד. מומחה זה יכוון אותכם באשר לאבחנות ובאשר לטיפול. כמובן אינני מתכוון לתרופות. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה