השלמת בגרויות - קשיי התמדה בלמידה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

21/01/2011 | 12:02 | מאת: emilia11

לד"ר למפייט מאיר שלום רב ! אני כיום בת 23 וחצי , מנסה להשלים בגרויות ללא הצלחה , בגלל קשיי התמדה בלמידה בבית כשאני נמצאת בשיעור בכיתה ברמת העיקרון הכול בסדר ואני יחסיית משתתפת בשיעור ומבינה את החומר אבל כשמגיעה הרגע שאני צריכה לשבת על הכיסא בבית וללמוד אני מרגישה שקשה לי זה נובע למשל כשכבר אני מחליטה לשבת וללמוד קשה לי לשבת לאורך זמן , קשה לי להיות מרוכזת וממוקדת במטרה ונוסף הבעיה בלמידה נובעת גם מעיסוק בדברים אחרים שלא קשורים ללמודים למשל טלוויזיה , מחשב וכו' , אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד אם זה , אני לפני פחות משנה עשיתי אבחון דידקטי ( אבחון ללקוי למידה ) ואותה מהבחנת שהיא מקסימה דרך הגב יעצה לי לפנות לאבחון קשב וריכוז אבל דחיתי את זה לא מהסיבה שאני לא רוצה לעשות את האבחון הזה אלה כי אז לא ייחסתי לזה חשיבות גבוה למדיי וגם אני לא יודעת איפה ניתן לעשות את זה באזור בו אני גרה ( חיפה אזור הדר עליון לא רחוק מבית חולים בני ציון |) , ורק לאחרונה הבנתי עד כמה זה מפריע לי , אשמח לעזרה . תודה מראש ויום נפלא שהיה לך Emilia

שלום רב, חשוב לבצע אבחון קשב וריכוז מלא ומפורט. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה