בעיות קשב וריכוז??

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/01/2011 | 20:10 | מאת: אמא מודאגת

שלום בתי בת 3 וחצי קצת רקע התחילה לדבר יחסית מאוחר 2 וחצי היום כבר בגן עירייה לדברי הגננת היא נבלעת בתוך הקבוצה ומצליחה יותר יחידני היא לא מדקלמת שירים מתחילתם עד סופם ושקשה לה להתבטא למרות שלדעתי היא בסדר אך בזמן האחרון אני רואה יחסית שיפור כי התחילה לשיר מה שלא הייתה עושה הגננת אומרת שיש לה המון פוטנציאל אך מומלץ לאבחן אותה בנוסף היא מדברת בטון יחסית גבוהה ושמאירים לה היא אומרת שהיא לא צועקת(היינו אצל אף אוזן גרון הכל בסדר) למרות שלדעתי היא בסדר ואני מאמינה שכל ילד והבשלות שלו מה דעתך אשמח לתשובה?? אני חייבת לציין שאני עצמי עם בעיות קשב וריכוז ודיסלקציה קלה אני מאמינה שזה אכן תורשתי..העם יתכן?

שלום רב, ממליץ לכם לבצע בדיקה ע"י רופא ילדים מומחה בתחום התפתחות הילד. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה