יכולות למידה-ילדה בת 4 וחצי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/01/2011 | 00:11 | מאת: נטלי

שלום, בתי בת 4 וחצי ואני חוששת שיש לה בעיות קשב וריכוז. זה מתבטא בכך שאין לה סבלנות לשבת ולעשות עבודות בגן,היא לא מעוניינת להשתתף ולהיות חלק מקבוצה. אני יודעת שאם אני אכריח אותה לעשות משהו שהיא לא מעוניינת בו זה רק יחריף את המצב. אך יחד עם זאת אני חוששת שיהיו לה בעיות למידה בגן חובה וכיתה א' האם ישנם כלים להקל את תהליך הלמידה ולעודד אותה ללמוד או שהיא פשוט עדיין לא בשלה? תודה

שלום רב, יש לבצע הערכה בידי רופא ילדים מומחה להתפתחות הילד, ושם גם לקבל כלים לשיפור יכולותיה של הילדה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה