הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

05/01/2007 | 15:25 | מאת: אלון

שלום רב, אני בן 29, סטודנט, מחיפה. לפני כשנה עברתי אבחון על ידי שני פסיכאטריים. שניהם הצביעו על כך שאני לוקה ב - ADHD וב - OCD. עם זאת, אני חש שהאבחנה שלהם לא מדוייקת. הם רק שאלו שאלות אך לא שלחו אותי לבדיקה כלשהי. לדעתי תהליך האבחון שלהם לא שלם וכפי שציינתי אינו מדוייק. שאלותיי הן: 1. מהו האבחון הטוב והמלא ביותר שניתן לבצע ו - 2. האם הוא בודק רק הפרעות של קשב וריכוז או הפרעות מסוג אחר? כמו כן, אני חש שיש עוד דברים שהם לא בסדר אצלי,כמו הפרעות התנהגות, מי יכול לאבחן את כל מה שקורה איתי? בתודה מראש.

אלון שלום רב, נראה לי שאתה זקוק יותר מכל להכוונה בסבך השאלות ובמגוון האבחונים הקיימים. הייתי מתחיל עם ראיון מקצועי בו תסביר בצורה מפורטת את קשייך וגם את האיכויות שלך, ומשם ממשיך לאבחון ולטיפול המתאים. בבקשב כתוב לי קצת יותר פרטים (אפשר לכתוב לי לדוא"ל [email protected] ) ומשם תתקדם לעבר ברור וטיפול מתאימים. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה