קושי בלימודים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/12/2010 | 16:34 | מאת: סטודנט

רציתי לשאול בנוגע לריטלין כיוון שאני סטודנט ואני מתקשה מאד לדבוק בלימודים אני מאבד ריכוז מהר מאד ולא מסוגל לשבת יותר משעה רציפה של לימודים. הדבר מקשה עלי מאד ומכניס אותי ללחצים שלא אעמוד ביעדים המוצבים בפני. אני מרגיש חסר אונים ואין לי מושג לאן עלי לפנות אני לא רוצה להפסיק את הלימודים ואני יודע שיש לי יכולת אני פשוט לא מצליח להשאר מרוכז בזמן הלמידה. מה אוכל לעשות כדי כן להצליח ולהתמודד עם לימודי במכללה?

שלום רב, בכל מכללה יש יועץ לענייני קשיי ריכוז / לקויות למידה. ממליץ לך לפנות אל היועץ/ת במכללה שלך. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה