מבחן טובה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/01/2007 | 13:12 | מאת: דנה

מהו מבחן טובה? למי הוא מיועד? ואיפה נתן להיבחן? תודה ויום טוב.

דנה שלום רב, מדובר באבחון קשב וריכוז ע"י מחשב. אבחון קצת מיושן, אבל עדיין משתמשים בו. TOVA מיועד לסייע: א. באבחון של הפרעות קשב וריכוז ב. בתכנון הטיפול התרופתי (כאשר נדרש...). ג. במעקב סדיר אחר מהלך ההתקדמות של המטופל/ת לאורך זמן. כיום יש גם אבחון מתקדמים יותר ומדוייקים יותר. בבקשה כיתבי לפורום באיז איזור את גרה, ותקבלי תשובה לגבי השאלה היכן עושים את האבחון באיזור מגוריך. בברכה, ד"ר מ. למפיט

23/01/2007 | 13:32 | מאת: אילן

מהם המבחנים המדוייקים יותר? היכן ניתן לבצעם באזור מעלות? תודה, אילן

06/03/2009 | 17:44 | מאת: גיא

שמי גיא משה בן 57 מעונין לעבור איבחון בנושא קשב וריכוז{דבר שהייתי אמור לעשות לפני הרבה שנים} איבחון עצמי שלי הוא כזה,לא מרוכז ,דעתי מוסחת בקלות קןפץ ממשימה למשימה,לא מסיים מטלות עד הסןף וכן הלאה. אשמח לקבל יעוץ או איבחון בנושא,כאשר אני נמצא בתחילת דרכי.אני רוצה לציין שגם בני בן ה-22 אובחן בעבר כילד עם הפרעות קשב וריכוז.תודה למומחים

שלום רב, באיזה איזור בארץ אתה גר ? בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה