ריתאלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

02/01/2007 | 20:10 | מאת: יעל

שלום! אני בת 28 ולא מזמן, לפני כחודש התחלתי לקחת ריתאלין לאחר אבחון של מבחן טובה, מכיוון שאני לומדת כרגע. אני במשקל גבוה ולכן הניורולוג המליץ לי על 40 מ"ג, לכמה שעות אמורה להיות ההשפעה של הכדור והאם מומלץ לקחת 20 מ"ג ואחר כך עוד כדור או את שניהם ביחד תודה יעל

יעל שלום רב, איזה כדור יש לך ? 20SR או 20LA ? כמה זמן את לומדת בכל יום ? בברכה, ד"ר מ. למפיט

05/01/2007 | 21:56 | מאת: יעל

הרופא נתן לי 20 מ"ג של S.R, מה ההבדל בבקשה? אני לומדת 6 שעות 3 פעמים בשבוע וולימדה אינטנסיבית בבית או בתפקופת מבחנים כמו עכשיו אני לומגת כ- 8 שעות? איך מומלץ לי לקחת? תודה על תשובתך יעל

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה