Wellbutrin

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/11/2010 | 08:15 | מאת: לוסי

בני בן 13. לפני כשנה עבר אבחון brc. התחיל לקחת ריטאלין אך הרגיש מנותק וריק. כך הוא תיאר את זה. הפסקנו את הטיפול ולאחר התייעצות הרופא המליץ שיקח Wellbutrin. מאוד חוששת מזה לפי כל מה קראתי זו תרופה נגד דיכאון אשר משפיעה גם על הפרעות קשב. אך זה לא מבטל את העובדה שאני אתן תרופות נגד דיכאון בגיל 13. מה עמדתך בנושא ואם לא זה איזה אלטרנטיבות קיימות? חשוב לציין שחוץ מחוסר עניין ותפקוד לקויי בבית הספר מבחינה חברתית ומשפחתית הכל כשורה. תודה.

שלום רב, לא ברור מדוע הרופא שלכם בחר דווקא WELLBUTRIN . נראה לי שעליכם לשאול אותו מדוע העדיף תרופה זו על פני כל האפשרויות האחרות הקיימות בתחום הריכוז. אני מניח שיש לו הסבר טוב לכך, בהתאמה לצורך הטיפולי של בנכם. בכבוד, ד"ר מ. למפיט

25/11/2010 | 03:31 | מאת: שני

וזה לא עזר לי, לא לדכאון (שצף עקב הפרעת הקשב) ולא לריכוז. אני מייחלת למצוא תרופה שכן תעזור לי באירגון וריכוז בלי תופעות לואי קשות

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה