הפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

18/11/2010 | 21:06 | מאת: ויקי

שלום רב, בני בן 6 וחצי והוא בכיתה א'. בני מטופל אצל מרפא בעיסוק ולפני חודשיים היה בטיפול אצל קלינאית תקשורת. בני יודע לקרוא ולכתוב ומזהה את כל האותיות, אבל המורה טוענת שהוא מאוד איטי בנושא המטלות בכיתה, ולפעמים היא שואלת אותו שאלות בכיתה לבדוק אם הוא איתם, והוא מסתכל עליה בצורה משונה. לאחרונה גם המטלות בבית לוקחות לו הרבה זמן כגון לקום בבוקר ולהתכונן לבית הספר, מה שלפני מס' חודשים היה מס' 1. המורה הציעה לקחת לו הוראה מתקנת למרות שהוא קורא יפה מאוד לדעתה וכן מבין את החומר בחשבון. אבל הוא בין האיטיים בכיתה, וכן יש גם בעיה חברתית. ויש לו גם ניתוקים לפעמים מהסביבה. מה עליי לעשות, אודה לכם? ויקי

שלום רב, ממליץ לכם לבצע אבחון ע"י רופא ילדים מומחה בהתפתחות הילד, שיש לו גם הסמכה בתחום הקשב והריכוז. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה