כיצד לנהוג לפני מבחן

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/01/2007 | 18:11 | מאת: יהונתן

שלום רב אני לוקח את הריטלין 40 מ"ג l.a. ורציתי לדעת מהם הכללים המומלצים בהכנות למבחן ובמהלך המבחן בנוגע לנטילת הכמוסה ובכלל תודה

יהונתן שלום רב, ממליץ לך לקחת טבליה אחת, שעה אחת לפני שאתה מתחיל ללמוד לקראת מבחן, או שעה אחת לפני שאתה מתיישב בכיתה לעשות בחינה. דבר חשוב נוסף: אין לקחת ריטלין LA אחרי השעה 16.00 אחה"צ. אם אתה לומד בערב, קח את הריטלין אחה"צ, אל תלמד אל תוך הלילה, מקסימום חצות. לפני הריטלין הבא יש לישון היטב. ריטלין נוטלים אחרי ארוחה קלה או שתייה קלורית. במהלך שעות ההשפעה של התרופה יש להרבות בשתיית מים או משקה ממותק אחר. (לא הרבה קפאין - מקסימום 2-3 כוסות קפה/תה ביום). מאחל לך הצלחה רבה בלימודים, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה