אבחון דידקטי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/11/2010 | 22:17 | מאת: דנה

היי, אני סטודנטית בת 26, בשנה האחרונה עלו בי חששות שאולי אני סובלת מהפרעת קשב וריכוז וזאת מכיוון שאני לא מצליחה להעביר שיעור אחד כמו שצריך. כלומר, אם אני מתחילה לכתוב, אני אף פעם לא מסיימת, אני לא מצליחה להקשיב לאורך זמן, אני מוצאת את עצמי בוהה בדברים או מתעסקת בכל דבר אחר מלבד השיעור ורוב הזמן אני מרגישה צורך לצאת מהכיתה כי אני מרגישה שאני מתחילה להשתעמם. נאמר לי שריטלין פותר בעיות מהסוג הזה ולכן ניגשתי למרכז לאבחון באוניברסיטה והתחלתי בתהליך של אבחון דידקטי. היום נכנסתי לאתר וראיתי שאבחון דידקטי לא מאבחן בכלל הפרעות קשב וריכוז אלא בעיות אחרות. אני לא סובלת מבעיות זמנים במבחנים או לחץ קיצוני אלא יותר מבעיית ריכוז והתמדה. רציתי לדעת מהו התהליך שאותו אני צריכה להתחיל כדי לקבל את האבחון המתאים והאם יש מוסדות מסוימים או שזה דרך קופת החולים שלי תודה

שלום רב, אכן האבחון המתאים לך ביותר הינו BRC. בהצלחה ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה