בן 64 ,ירידה בכושר הריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

02/11/2010 | 09:08 | מאת: משה

שלום רב,אני בן 64 ובשנה האחרונה אני חש שכושר הריכוז שלי בעיקר בקריאה נפגע,אני קורא ומדלג בין השורות ,הקריאה טכנית וללא תשומת לב כך שהיא מחייבת חזרה על מנת להבין מה קראתי,אני מפסיק את הקריאה מעת לעת מחוסר סבלנות . האם ומה ניתן לעשות כדי למנוע עם התופעה. תודה,משה

שלום רב, אימון אישי בתחום הנוירוקוגניטיבי ייטיב עמך מאוד, יתקן את הלקויות, ויפתח את האיכויות. תוכל לקבל פרטים נוספים במייל: [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה