חשד להפרעת קשב אצל בתי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

29/10/2010 | 13:01 | מאת: גל

בתי בת 6 וחצי החלה השנה ללמוד בכיתה א'. בשנה שעברה הגננת שמה לב לחולמנות מצדה בשיעור ותשומת הלב שהקדישה לכל מה שמתרחש סביבה בכל רגע נתון. היא לא קמה מהמקום או קופצנית אבל בהחלט נגררת למריבות עם ילדים כי היא מעירה להם ולא מסוגלת להתרכז בעבודה שלה. המורה חושבת שיש מקום לנסות ולברר האם מדובר בהפרעת קשב בעישר בשל החולמנות שלה. אני לא יודעת לאן לפנות קודם? האם לרופא ילדים? האם לנוירולוג? אנא עזרתכם.

שלום רב, בגיל זה, הרופא-המאבחן המתאים ביותר הינו מומחה בתחום התפתחות הילד שיש לו נסיון ורישוי ייחודיים לתחום הקשב והריכוז. תוכל לקבל פרטים נוספים במייל: [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה