מוטרדת מאבחון

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

27/10/2010 | 19:06 | מאת: דניאל

ד"ר שלום, אני בת 16 ועשיתי לפני שבוע בערך אבחון דידקטי, כחלק מהאבחון הראתה לי המאבחנת מספר : 592 ותחתיו היו מלא שורות עם מספרים והיא אמרה לי לסמן את אותו המספר (592) בכל שורה . אני מאוד פרפקציוניסטית והרגשתי שלא עשיתי את המיטב ובטוח שפיספסתי ואפילו התבלבלתי בינו לבין 562 . אותו דבר היה עם אות באנגלית, היא קראה לזה b2 . השאלה שלי היא מה בדיוק בודקים בשני החלקים האלו (592,b2) ? שאלה זו מטרידה אותי המון זמן ואודה לך אם תוכל לענות לי .

שלום רב, זוהי שיטה מיושנת וחסרת-חשיבות, לבדיקת ריכוז והתמדה. נא זיכרי שאין דיוק מלא במבחנים אלו - לא את ולא אחרים. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה