הילד מתפרע בבית הספר

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

23/10/2010 | 15:37 | מאת: MALI

בני בן 5.10 עלה השנה לחט"צ (חטיבה צעירה). אבחון מקצועי גילה שהוא נבון ומתקדם לגילו בכל הקשור לחומר הנילמד בכיתה. אחרי החגים החלו להופיע סימני התנגדות למסגרת הכיתתית ולכל פעילות הקשורה בכיתה. אח"כ החלו הפרעות בכיתה. אח"כ החלו יציאות מהכיתה וגרימת נזקים לרכוש בית הספר. יש לציין שהוא הלך ברצון ובשימחה לבית הספר אוהב את הילדים והמורים והם אוהבים אותו.ידוע לנו על שיש לו קשיים בתקשורת עם אנשים והוא ילד שקט ורגוע וביישן.בבית התנהגותו ללא דופי הוא תמיד מעסיק את עצמו בחוברות מדבקה,צביעה גזירה והדבקה. מה אופי הבעיה???

שלום רב, הילד משדר מצוקה !!! ממליץ לכם לבצע מיידית אבחון על ידי מומחה בתחום התפתחות הילד. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה