נוירופידבק לבעית קשב

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/10/2010 | 23:25 | מאת: ורד

שלום. ביתי בת 13.5, לאחר מבחן TOVA, BRC, ואיבחון אצל פסיכאטרית מומחית לבעיות קשב וריכוז אין אבחנה ברורה להפרעת קשב. עיקר קשייה (מתוך הדוח) הן במשימות פסיביות בהן נדרשים תשומת לב וריכוז לאורך זמן ולעומת זאת ביצועה טוב במשימות בהן עליה לבצע פעולה הדורשת התגייסות מצידה. הומלץ לנו בין השאר על טיפול בנוירופידבק לחיזוק יכולות הקשב. האם ידוע לך על אתר בו ניתן לתרגל באופן עצמאי? אין לנו כרגע יכולת כלכלית לממן טיפול כזה ומורה להוראה מתקנת המליצה לנו על הכיוון הזה. תודה רבה על עזרתך.

שלום רב, על פי נסיוני לאורך שנים בתחום הנוירופידבק, אין ערך לתרגול עצמי. ממליץ לכם לחסוך לעצמכם ולבתכם את האכזבה הכרוכה בתרגול עצמי, ולפנות לתרגול מודרך כאשר ייתאפשר. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה