ריטלין כטיפול לעייפות קשה וערפול מחשבתי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/10/2010 | 02:29 | מאת: רן

רציתי לדעת,אני סובל מעייפות קשה בדר"כ במהלך היום וכמו כן מערפול מחשבתי כזה שאני לא יכול להתרכז או לחשוב כמעט,(מן תחושה של מוח רדום),האם הריטלין 10 מ"ג יכול לעזור לי בעניין? לקחתי יום אחד והרגשתי יותר עירני וגם לא הרגשתי כזה מרחף מבחינה מחשבתית וחוסר יכולת לחשוב.. האם נטילה יומיומית של התרופה תוכל לגרום לה להפסיק את האפקט באיזשהו שלב?האם מותר לערבב אותה עם קפה?ניסיתי בעבר את התרופה פרוביג'יל והיא כמעט ולא עשתה לי כלום,לקחתי 100 מ"ג וזה בכלל לא שיפר את העירנות או החשיבה שלי...

שלום רב, יש לבצע אבחון מדויק ולברר האם אכן קיימת בעיית ריכוז. רק אחרי אבחון מסודר אפשר לדבר על טיפול מתאים. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה