ריטלין ואבחון למידה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

31/12/2006 | 18:09 | מאת: yael

האם בשביל לקחת ריטלין מנוירולוג יש לעבור ראשית אבחון דידקטי או יש אפשרות לקבל ישירות מנוירולוג לאחר הדיאגנוזה שלו

יעל שלום רב, אין צורך באבחון דידקטי ואין חובה לפנות דווקא לנוירולוג. מה שעליך לעשות זה לפנות לרופא מנוסה בתחום הקשב והריכוז, ולאחר אבחון מתאים לקבל מרשם (כמובן רק אם אכן יש לך בעייה מוכחת בתחום הקשב והריכוז). על-פי נוהלי משרד הבריאות ומשרד החינוך, בישראל מוסמכים לנושא זה: רופא התפתחותי, רופא נוירולוג ורופא פסיכיאטר. כיתבי לי בבקשה היכן את גרה בדואר אלקטרוני: [email protected] ואני אשיב לך כתובת מתאימה לאבחון וטיפול. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה