הפרעת קשב וריכוז בגיל 25

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/10/2010 | 20:01 | מאת: לורן

שלום.. גיליתי שיש לי הפרעת קשב וריכוז ודיסקלקוליה לפני כ ארבע שנים עוד שבוע אני מתחילה תואר שני במדע המדינה ואני מתחילה ללמד תלמידים בתיכון בעוד יומיים אני לחוצה .. יש לי פחד שאני לא מספיק טובה ואולי הם יגלו שאני פיקציה או בדיחה גרועה... אני גם מחפשת הוראה מתקנת , אני זקוקה לעזרה באנגלית לקראת כתיבת התזה ובכתיבה (אין לי דיסלקציה , אבל יש לי קושי בניסוח ובכתיבה) יש מצב שאתם יכולים להפנות אותי לאנשהו? תודה

שלום רב, יש לבצע אבחון רחב, מקצועי, אמין. בדבר המלצה מדויקת יותר, אשמח להשיב במייל: [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה