תוצאות למבחן טובה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/08/2010 | 09:14 | מאת: חגית

שלום ביצעתי לבני מבחן טובה לאחר לחצים של המורה למרות שפעמיים היינו אצל נוירולוגית שאמרה שאין לו הפרעת קשב,בני אובחן כמחונן צעיר ולומד פעם בשבוע במסגרת משרד החינוך למחוננים צעירים בירושלים (בספט' יהיה בן 7 עולה לכיתה ב) קיבלתי את התוצאות ביד ויש לי תור רק בעוד חודשיים לנוירולוגית אני אשמח אם תענה לי: response time (half 1 0.11 d prime (half 2 2.73 variability (total 0.56 adhd score 3.39 זה הסיכום מה זה אומר תודה רבה

שלום רב, מבחן TOVA הינו מבחן מיושן ולא-מדויק. לפיכך אין אפשרות להסיק מסקנות מנתונים אלו. ממליץ לכם לשקול מסלול אבחון ברמה גבוהה יותר, בפרט כאשר מדובר בילד מחונן. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

16/08/2010 | 10:16 | מאת: חגית

תודה על התשובה המהירה אני אשמח לקבל המלצות למבחנים נוספים ואו איבחונים אני לא ממש מבינה בזה

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה