וויסות תחושתי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

29/12/2006 | 10:09 | מאת: קרן

בני בן השנה וחצי אובחן כבר לפני כחצי שנה כבעל רגישות יתר למגע לאחר שהתקשה לעבור לאוכל מוצק ולא מוכן היה להכניס אוכל באופן עצמאי לפה. מרפאה בעיסוק דרך התפתחות הילד עובדת איתנו על בסיס הדרכה של פעם בשבועיים במקרה הטוב ועדיין לא הרכיבה לו דיאטה סנסורית. אינני רואה שיפור אצל הילד. האם אופן טיפולה תקין? מה עלי לעשות? האם ניתן להגיע לגברת הני אפלבאום לצורך איבחון ואולי אף טיפול? אודה על תשובתכם המהירה. קרן ארז

קרן שלום רב, מתנצל על האיחור בתשובה (עיכוב טכני). לעצם השאלה: אכן ראוי להתקדם בטיפול בהקדם. הגב' הני אפלבאום תפגוש אותכם ברצון, השבוע. עמ"נ לקבל מספרי טלפון וכו', אנא כיתבי לי למייל [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה