הארכת זמן

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

25/07/2010 | 17:10 | מאת: סטודנטית

שלום רציתי לדעת באילו מקרים נותנים המלצה להארכת זמן? עברתי אבחון במכון שהופנתי אליו ע"י האוניברסיטה (והיא לא מקבלת תוצאות מכל מקום..) ובאבחון מצאו שיש לי בעיה בקשב החזותי, אופן העבודה שלי הוא אימפולסיבי עם טעויות רבות או איטי ולא יעיל ויש לי בעיית זיכרון. בהמלצות שקיבלתי הייתה המלצה לדף נוסחאות מורחב ודף תשובות מוגדל. לא קיבלתי המלצה להארכת זמן ואני מרגישה שההמלצות לא מספקות כי כן קיימת בעיה וגם ציינתי את זה כקושי.. במקרים שיש את הבעיות שציינתי נהוג לתת המלצה להארכת זמן או שזה לא נחשב למספיק חמור?

שלום רב, הארכת זמן ניתנת בהתאם לשיקול דעתו של המאבחן, וקשורה בד"כ בנתונים של עבודה איטית ו/או קשיי התארגנות. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה