דחוף! בקשר לפיקנוגנול

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/07/2010 | 07:03 | מאת: ישעיהו

ד"ר שלום! התחלתי לקחת פיקנוגנל 50 מ"ג כדור 1 ליום! האם הוא באמת יעיל ב ADHD? והאם עליי לקחת יותר מכדור 1 על מנת לשפר את המצב? ואם אכן הוא יעיל.. לאחר כמה זמן ניתן לחוש בשיפור? (יש לציין שאני משלב עמו מולטי ויטמין,אומגה 3,ג'ינסנג קוריאני,ורמוטיב לשיפור מצב הרוח) האם השילוב של הדברים הללו הוא בעייתי? ואשמח לקבל ממך כמה טיפים כלליים לשיפור המצב תודה!

שלום רב, אין כל הוכחה מדעית לכך שהחומרים הללו אכן יעילים, חוץ מרמוטיב שהוכח כעוזר למקרים קלים. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה