עמידה ביעדים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/07/2010 | 22:53 | מאת: רוני

שלום לדר למפיט אני בחור בין 38 וןמתקשה לעמוד ביעדים בעבודה ,בפעילות גופנית(בעיקר לאורך זמן). ביצעתי בדיקת טובה ללא ריטלין שלא הצביעה על הפרעת קשב אבל התוצאה בגבול התחתון של הנורמה 1.73-,עם אימפולסיביות רבה. האם זו יכולה להיות הפרעת קשב וריכוז? או דסלקציה. בברכה רוני

שלום רב, לאבחון "טובה" אין כל קשר לסוג הבעייה שתארת. עליך לעבור אבחון יסודי, רציני, מקיף, ואז תוכל לקבל תשובות לכל שאלותיך. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה