הפסקה מריטלין לתקופת הקיץ!

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

17/06/2010 | 23:59 | מאת: אורלי

שלום ד''ר למפיט!!!! בני אובחן אצלך כסובל מבעיות קשב וריכוז,התחלנו להעזר ברטלין,למרות שהילד עדיין לא לומד בביה''ס.... ואנחנו והילד מאוד,מאוד מרוצים!!!!אין תופעות לוואי,רק אני זוכרת שהמלצת על הפסקה לתקופת הקיץ!!!! עכשיו רציתי לשאול לכמה זמן אתה ממליץ להפסיק??? הילד נמצא בגן שפתי ובחודש יולי יש להם גן כרגיל אבל ללא טיפולי קלינאי תקשורת,ריפוי בעיסוק וכו... בגן ממליצים להמשיך את חודש יולי מכיוון שמאז הטיפול הילד יותר רגוע,קשוב ומצליח במשימות וגם ההיתנהגות מאוד הישתפרה..וזה חוסך ממנו המון הרגשות לא נעימות כאשר כועסים עליו בגלל היתהגות לא מקובלת!!!

אורלי שלום רב, אני שמח לקרוא על הצלחתו של בנכם. בקיץ, כל עוד הוא בגן, ולא חשוב איזה גן, חשוב לתת לו ריטלין. כאשר יהיה בחופשה בבית, אין צורך בריטלין. קיץ נעים ומאושר, ד"ר למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה