קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/06/2010 | 23:39 | מאת: קרן

בני בן11, עד לפני כחצי שנה היה תלמיד טוב פלוס ובנוסף לומד בפרויקט מצוינות 2000 מתמתיקה ומדעים. אך בזמן האחרון הוא מרחף, הלימודים לא מענינים אותו, הוא יודע הכל, לא מעוניין ללמוד למבחנים והתוצאות בהתאם. כן כמו דווח לי מביה"ס כי אינו מרוכז בשיעורים דבר המתבטא במדנוד על הכיסא, תיפוףעל השולחן וכד'. אני מאוד מבובלת פניתי לנוירולוג התור נקבע לעוד 3 חוד' . אני מעונינת להגיע לנוירולוג לאחר אבחון ועם מירב המידע אך לצערי אין לי הידע איזה אבחון והיכן. הדבר היחיד שהבנתי בשיחות ובירורים כי מבחן טובה לא מוצלח. אודה על המלצתך איזה אבחון ניתן לעשות ולקבל המלצות על מקום. תודה, קרן

שלום רב, ממליץ לכם לבצע אבחון רב-תחומי מסוג BRC . בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה