קשב וריכוז בן 11

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/06/2010 | 13:11 | מאת: אפי

היינו עם הילד בהרבה מקומות שטענו שיכולים לשפר את בעיית הקשב והריכוז, ובאמת הילד רגוע ברוב המקומות ואף מצליח להתרכז, אך ברגע שהוא יוצא משם הוא והוא צריך לעשות את המשימות הרגילות שלו, כגון: שיעורים, סידור תיק, או לימודים בבי"ס אין שום זיכרון מה"לימודים" של ספורט או של יוגה או של רכיבה .... אז מה באמת כדאי כדי ש"יעבוד" וילמד את הילד ולא רק בתנאי "מעבדה".

שלום רב, באם אתם לא מעוניינים בתרופות, הטיפול הנכון לגיל זה הינו נוירופידבק. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה