הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/06/2010 | 21:57 | מאת: דנה

שלום בני בן 4 ו-9 חודשים , הגננת אמרה לי שאני צריכה לבדוק האם לבני יש בעיית קשב וריכוז , מתוך טענה שבני לא מקשיב לה בריכוז ויושב בכסא בחוסר נוחות יש לציין שבנושאים המעניינים את בני הוא יושב ומקשיב , אך נושאים שלא מעניינים אותו הוא לא מקשיב הוא יכול לשבת בהצגה שאורכה שעתיים בלי לזוז ולהקשיב, הוא רואה סרטים ומקשיב ,הוא יודע את כל אותיות ה- א-ב זיהוי+כתיבה יודע לספור ולכתוב מספרים עד 10 ילד חברותי ושמח,ואוהב לשחק אני יושבת איתו על דפי עבודה והוא מכין(מבוכים, מקו לקו, חשבון,מצא את 10 ההבדלים) בנוסף הוא לומד אנגלית מגיל 3 רציתי לדעת האם יש סיבה לחשוש? בנוסף מאיזה גיל אפשר לאבחן הפרעות קשב וריכוז תודה

שלום רב, אחד המאפיינים של ילד עם קשיי ריכוז הינו - מוסחות בעת שהילד נדרש להקשיב לנושאים שאינם מעניינים אותו. קשיי ריכוז ניתן לאבחן באופן מדויק החל בגיל 4 שנים. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה