ילד בן 5 עם הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

29/05/2010 | 17:27 | מאת: אילנית

ברצוני לשאול כיצד ניתן להתמודד עם ילד בן 5 שמאובחן לא פסיכולוגית, רק על ידי נוירולוג שאבחן תבנית ADHD וכן לקות של ויסות תחושתי, מהם הטיפולים הניתנים למעט ריטלין ?

שלום רב, לקשיי הריכוז - ממליץ נוירופידבק. לקשיי הוויסות - טיפול במסגרת ריפוי בעיסוק + הדרכה לכם ההורים. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

שלום רב, ויסות חושי מטופל על ידי מרפאה בעיסוק מומחית לתחום זה. בקשיי ריכוז ניתן לטפל ללא תרופות, באמצעות נוירופידבק. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה