אלימות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

27/05/2010 | 17:42 | מאת: טל

שלום בני בן השנתיים נמצא במיסגרת ביתית עם 5 ילדים עם מטפלת מוסמכת.במסגרת ישנו ילד שאם מתעצבן הוא נושך את הילד שמעצבן אותו.בתקופה האחרונה בני ננשך מספר פעמים פעם בגב והיום הגיע הביתה עם נשיכה ביד.בני ילד טוב שלא יודע להחזיר.מה לעשות כדי לשים לתופעה סוף?המטפלת טוענת שהוריו יודעים. תודה

שלום רב, יש לבצע "בדק בית" בביתו של הילד המכה. אינני מאמין שהוריו של הילד המכה יאפשרו לך לעשות זאת. מקווה שהגננת תוכל לעשות משהו בנידון. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

01/06/2010 | 14:53 | מאת: טל

שלום, הוצאתי את הילד מהגן כיוון שהמטפלת לא העניקה בטחון לילדי ואיכזבה אותי מאוד!!לאחר 3 נשיכות!! חבל שאין פיקוח ממשרד החינוך על ילדנו במסגרות שלמעשה קורבנות!למנוע הישנות התופעה!!

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה