ריטלין ודופק מואץ

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/05/2010 | 16:07 | מאת: יונית

בני בן 8 טופל בריטלין רגיל כחודש, וסבל מכאבי בטן. לפני מספר ימים הוא הועבר לטיפול בריטלין L. כעת הוא סובל הרבה פחות מעאבי בט, אבל במהלך חוג כדורגל הוא הרגיש דופק מואץ מאוד ותחושת חולשה. לאחר דקות מעטות הדופק ירד מעט, הרגשתו השתפרה והוא חזר לשחק בכדורגל. האם יש סכנה בשילוב לקיחת הריטלין עם ספורט מסוג זה, שבו הוא מוציא המון אנרגיה? מה מומלץ לעשות ? תודה.

שלום רב, ממליץ לכם לחזור אל המומחה שרשם את התרופה ולקבל ממנו המלצה לחלופה נאותה (וללא תופעות לוואי !!!). בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה