odd - למה אתה מתכוון כשאתה אומר לנהוג בהמון סבלנות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/05/2010 | 15:59 | מאת: רונן

הבן שלי בן 12 ואובחן עם odd אני תמיד מקציב לו שעה במחשב והפסקה שעה- לאחרונה הוא מגיב בזעם עצום כשאני אומר לו:"בעוד רבע שעה תעשה הפסקה" אתמול הוא זרק עלי כסא ואיימתי עליו שאני אשלח אותו למוסד סגור אם הוא ימשיך כך...האם עלי לתת לו זמן כמה שהוא רוצה כדי לשחק במחשב ללא גבולות {אני רוצה לציין שזו הפעם הראשונה שהזכרתי מוסד סגור מכיוון שהוא מתחיל להפחיד אותי בתגובות שלו!

שלום רב, עליך להיות ברור, חד-משמעי, עיקבי, ובשום מקרה לא לוותר. זכור, אתה האבא, אתה מחליט ! נראה לי כי אתה זקוק להדרכת הורים קבועה, עד לפתרון הבעייה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה