האם זה בסדר לקחת 2 כדורים של רטלין 10 מ

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/05/2010 | 10:20 | מאת: רונן

הבן שלי בן 12 וכדור אחד של ריטלין 10 מ"ג לא עזר לו לאימפולסיוויות בבי"הס {התפרצויות זעם},רופא הילדים המליץ לקחת 2 כדורים של ה-10 מ"ג עד שהם יגמרו ולאחר מכן הוא יתן מרשם לכדור אחד ששווה 20 מ"ג.השאלה שלי היא:האם בנוגע למנגנון ההשהיה של התרופה זה לא מסוכן מה שהוא הציע לי וצריך פשוט להחליף את הכדורים? אגב התור לנוירולוג ילדים רק בעוד חודשיים

שלום רב, מבחינה רפואית/תרופתית, שתי טבליות ריטלין של 10 מ"ג אינן נותנת תוצאה טיפולית זהה לכדור אחד של 20SR. לכן, ההמלצה שקיבלתם איננה נכונה, לצערי. בכבוד, ד"ר מ. למפיט

07/05/2010 | 15:31 | מאת: רונן

פסיכוטי קשה שנגמר בביה"ח שם פסיכיאטר הילדים איבחן השערה ל- odd+cd בנוסף להפרעת הקשב, תמיד היו לו התפרצויות זעם אך הפעם זה היה משהו מטורף לחלוטין,זה לא היה הבן שלי באותו רגע! הוא תקף אותי עם כיסא,אגרופים ונשיכות שנאלצתי להזמין ניידת משטרה והוא נלקח באמבולנס לביה"ח...אנחנו ממשיכים טיפול פסיכולוגי התנהגותי+הדרכת הורים אני אוהב אותו מאוד וצר לי שנאלצתי להזמין לו משטרה אך לא היתה לי ברירה

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה