שאלה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

25/04/2010 | 14:15 | מאת: מירים

לבתי יש ציון גבוה והתקבלה לאונברסיטה ללמוד כלכלה אבל באיבחון שעשו לה אמרו יש לה ליקוי למידה היא גם מאוד רגישה ולתכנן את הזמן ממש לא טובה רציתי לדעת האם היא מתאימה ללמוד כלכלה או כדי לה ללמוד מהשהוא אחר באיבחון שאלו אותה למה את רוצה ללמוד כלכלה נראה לי שבזה רצו להגיד מהשהוא בכל זאת מבקשת דעתך

שלום רב, אם היא מתעניינת במקצוע ותתמיד בו, היא תצליח. קשה עד בלתי-אפשרי לחזות בתחילת הלימודים מה מתאים למי. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה