אובחנתי במבחן טובה!

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/04/2010 | 01:29 | מאת: מאובחן בהפרעת קשב

ד"ר למפיט שלום! בגיל 26 עברתי אבחון טובה ונמצאתי בעל הפרעת קשב וריכוז. בעקבות האבחון הומלץ לי טיפול טרופתי של קונצרטה 56 מ"ג שאני רוצה לציין שאני לא מרגיש בהבדל משמעותי, אולי בגלל שאני ללא היפראקטיביות והטיפול אינו ממריץ אלא מדכא היפראקטיביות. רציתי לקבל חוות דעת מוסמכת ,ממוקדת לגביי ההפרעה שלי ולא כללית לגבי adhd ולגבי הטיפול הטוב ביותר ספציפי עבורי. מציין שאני מתגורר כרגע במרכז

שלום רב, נא כתוב לי לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לך המלצה לאבחון איכותי באיזור המרכז. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה