ריטלין ורמוטיב

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

10/04/2010 | 13:16 | מאת: טלי

שלום. אני בת 30. נוירולוג המליץ לי לקחת ריטלין קונצרטה על בסיס יומי (לאחר אבחון מקיף כמובן). הבעיה: אני לוקחת תרופה בשם "רמוטיב" שבעצם מכילה את תמצית צמח ההיפריקום ועוזרת במקרים של דכאון קל. אני לא מעוניינת להפסיק עם הרמוטיב אך הנוירולוג ורופא המשפחה אמר שהם מתנגשים ואין לקחתם יחד. מדוע? האם פשוט אין מחקר בנושא או שזה באמת ודאי שהם לא מסתדרים? תודה.

טלי שלום רב, אין מחקרים הקובעים אם מותר או אסור לקחת את שתי התרופות הללו יחד. הרופא שלך ייצטרך להפעיל שיקול דעת ולהחליט מהי המלצתו בנושא זה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה