התפרצויות זעם

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

25/12/2006 | 14:09 | מאת: מאמי

שלום לד"ר. בני בן 3 . ילד חייכן, אינטליגנט שסובל כרגע מעיכוב שפתי בשל דלקות אוזניים חוזרות ונשנות בגיל הינקות. כיום מטופל אצל קלינאית תקשורת. בעייתי היא במשך היום, בגן. נאמר לי כי הוא עובד יפה "אחד על אחד" מול המבוגר ופתאום , ללא הודעה מוקדמת ולא כתגובה למשהו, הוא מתעצבן ומתחיל להתפרע. או שהוא זורק דברים, או שהוא מרביץ לילדים האחרים. בבית זה קורה לעיתים ואז הוא זורק את הכביסה על הרצפה או שפתאום לוקח גיר ומתחיל לקשקש על הקיר. יש לנו תור להתפתחות הילד רק בפברואר. אני רוצה לנצל זמן זה להבין מה קורה ולראות כיצד ניתן לעזור לו. אני חיה בשכונה קטנה ואני לא רוצה שחס וחלילה תדבק בו הסטיגמה של "מרביצן" שיש להתרחק ממנו..אנא עזור לי או הפנה אותי למקורות מידע נוספים. בתודה

שלום רב, רוב הסיכויים שביקורכם בהתפתחות הילד יסתיים בהמלצה להדרכת הורים + טיפול ישיר בילד ע"י פסיכולוג מומחה לגיל הרך. מאחר וכך, ממליץ לכם לפנות ישירות לפסיכולוג בכיר ומנוסה, לקבל הכוונה לכם ההורים, וכן טיפול ישיר לילד. אנא זיכרו כי, הסובל העיקרי במצב המדובר הינו הילד בעצמו, ולכן ככל שתקדימו כך תעזרו לו יותר ותחסכו לו סבל נוסף. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה