ריספרדל יחד עם ריטלין LA 30

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

14/03/2010 | 20:44 | מאת: לי

לילד בן 7 וחצי שנוטל ריטלין LA 30 ושוקל 34 ק"ג ויש לא ריבאונדים אחר הצהריים וחוסר תאבון כל היום עד הצהריים המאוחורת? והומלךץ ליטול יחד עם רספרדל 5 מ"ג שגם יפחית תוקפנות ואלימות מצידו בביהס למשיהון ניסיון עם נטילחת שתי התרופות יחד?מה המתועפות לוואי של הריספרדל? והאם אפשר לא לתת אותו בחגים ושבתות כמו הריטלין או שחייבים להמשיך כל ימות השובע וחופשים?

שלום רב, ריספרדל נוטלים ברצף, ללא הפסקות. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה