ריטלין ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

14/03/2010 | 00:48 | מאת: אנונימי

האם יש תחליף לריטלין?כל פעם שאני לוקח אותו כל השולחן והחולצה שלי מתמלאת בשיערות שנשרו ,וגם הראש מתחיל לגרד ונהיים לי קשקשים,האם ייתכן שזה מגביר חרדה ועקב זה נוצרת הנשירת שיער?האם יש פתרון יעיל להפרעות קשב וריכוז שלא גורם לנשירת שיער מסיבית כזו?

שלום רב, א. יש תחליפים לריטלין. ב. כדאי לבדוק האם יש לך סיבות אחרות לנשירת השיער. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

17/03/2010 | 16:59 | מאת: אנונימי

אכן יש לי רקע של נשירת שיער גברית ואני מטופל בפרופסיה,אך הריטלין מהווה מעין טריגר שגורם לנשירת שיער מסיבית ביום שאני לוקח,אני רואה את החולצה שלי ואת המחברת עם שיערות שנושרות לי מהראש ,דבר שלא קורה לי,כמו כן מתחיל לגרד לי הראש ונגרמת לי קשקשת בשיער,האם יש סיבה לזה?יש פתרון יעיל כמו ריטלין להפרעות קשב שלא יגרום למצב הזה?

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה