אדרונקס

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/10/2006 | 20:56 | מאת: עינת

שלום אדרונקס עוזר לבעיות ריכוז גם??? ובכלל מה עוזר גם לדיכאון וגם לבעיות של ריכוז??? שבת שלום

עינת שלום רב, אדרונקס הינה תרופה נוגדת דיכאון. תרופה זו איננה מיועדת לטפל בבעיות קשב וריכוז. למיטב ידיעתי אין בישראל תרופה המטפלת בשתי הבעיות בו-זמנית. במקרה ששתי הבעיות קיימות ביחד, יש אפשרות להשתמש בשתי תרופות נפרדות, או לטיפל בדכאון באמצעות תרופות, ובנפרד - לטפל בריכוז בשיטה שאיננה כוללת תרופות. הפורום עומד לרשותך במידה ויהיו לך שאלות נוספות. בהצלחה רבה, ד"ר למפיט מאיר [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה