מבחן טובה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/12/2006 | 21:00 | מאת: לימור

שלום לדר' למפיט, רציתי לדעת: קבעתי לעשות לביתי מבחן טובה באופן עצמאי. הייתי מבקשת לדעת האם אני צריכה קודם לעשות את החלק הראשון או שעדיף כבר לעשות את 2 המבחנים יחד באותו יום? יש לי אפשרות לתת לה כדור 20 מ"ג. אודה על תשובתך המהירה, לימור

לימור שלום רב, עדיף לעשות את שני השלבים באותו היום. זה נותן משמעות ברורה יותר לתוצאות, וגם עוזר להתקדם בקצב הנדרש. נשמח לקרוא בפורום על תוצאות האבחון וללוות את הנערה בהצלחתה !!! חנוכה שמח ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה