אם אפשר לקבל המלצות על דרכי טיפול תרופתי ב ADD

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/12/2006 | 02:36 | מאת: גונטר

אני אשמח לקבל המלצות אני סובל מההפרעה בודאות אחד על אחד התסמינים רדפו אותי כל החיים, לא היתה לי המודעות לכך. הבעיה היא שבעבר היו לי אפיזודות פסיכוטיות וכמו כן טופלתי בטיפול אנטי פסיכוטי, איני בטוח שיש לי סכיזופרניה, לדעתי השורש של כל בעיותיי הוא ה ADD ואני מאוד מעונין לטפל בו חשוב לי שהטיפול לא יהיה כזה שמעלה את רמת הדופמין אלא יתקוף את הבעיה מכיוון אחר, חשוב לציין שאיני תלוי בכדורים האנטי פסיכוטיים וגם הפסקתי אותם למשך תקופות ארוכות ומצבי רק השתפר. כשאני מביט אחורה אני רואה איך בעיות הריכוז שלי חוסר היכולת לשבת ללמוד חוסר היכולת להתרכז לעיתים תכופות בעת שיחה עם אנשים חוסר יכולת להירדם בלילה בקלות ובימים אלו ללא כדורי שינה, איך כל אלו עצרו אותי בחיים, ואני מייחל לתרופה ש"תעשה ניסים" או לפחות חצי ניסים.... מה האפשרויות העומדות בפניי, ולמי לפנות?

שלום רב, אשמח לייעץ לך מי איש המקצועי הרלוונטי לשאלתך. כתוב לי בבקשה לדואר האלקטרוני שלי [email protected] בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה