הפרעת קשב אצל בני נוער

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

12/12/2006 | 12:01 | מאת: לימור

שלום רב, מזה זמן אני חושדת שלביתי בת ה- 14.5 יש הפרעת קשב וריכוז ADD כידוע עובר בתורשה וגם בני הצעיר בן ה- 6 מאובחן כילד ADHA. קיבלנו הפניה לנאורולוג ילדים אל זה ממש אסון. אין תורים לנאורולוגים. קבעתי לעשות מבחן טובה באופן עצמאי השאלה היא מה לעשות האם לגשת לנאורולוג באופן עצמאי? התורים הם רק לעוד 4+6 חודשים ואז כבר תיגמר שנת הלימודים אם מישהו יכול לייעץ לי אני אשמח. תודה, לימור

לימור שלום רב, ממליץ לך לבצע אבחון במכון מסודר ובהקדם. כפי שכתבת, שנת הלימודים מתקדמת, וחבל להפסיד אותה. כיתבי בבקשה לפורום באיזה איזור אתם גרים, ואני אתן לכם הכוונה ברורה לאבחון מיידי במכון איכותי באיזור מגוריכם. ניתן גם לפנות לדואר האלקטרוני שלי (ואין צורך להזדהות): [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

12/12/2006 | 20:03 | מאת: לימור

קודם כל תודה רבה על התייחסותך. אנחנו גרים באיזור ראשון לציון ושם יש נאורולוג ילדים שאצלו התור הוא לעוד 3 חודשים במרפאת הקשב וריכוז היחידה בת"א דרך קופ"ח אומרים לי שאני צריכה נאורולוג מבוגרים ואילו נאורולוג מבוגרים לא מטפל מתחת לגיל 15. האם עלי לאבחן ולטפל באופן פרטי? (העלות מאוד יקרה)/ האם ילד בגיל התפר לא יכול להיות מטופל?

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה