לד"ר מאיר!!!

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/10/2006 | 13:57 | מאת: תוהה

ד"ר מאיר שלום!!! רציתי לברר היכן אפשר לאבחן הפרעות קשב וריכוז לבחורה בת 23 .....כל חיי היו לי בעיות התנהגות וחוסר שקט מתמיד אני זוכרת שכילדה לא ישבתי יותר מחמש דקות בכיתה ולא יכולתי להקשיב מקושי להתרכז לא אובחנתי אף פעם אך מכיוון שאני מעוניינת ללמוד באוניברסיטה חשבתי שאולי כדאי שאעשה אבחנה האם אתה ממליץ והיכן כדאי להיבדק???

שלום רב, ברכותי על יזמתך להתקדם, לשפר, לא לוותר. באיזה איזור בארץ אתם גרים ? עפ"י תשובה זו אוכל לכתוב לדואר האלקטרוני שלכם את המלצותי. (לצערי, לא אוכל לכתוב שמות של מכונים ומספרי' טלפון בפורום, זה לא מקובל). ממתין לתשובתכם, תודה ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה