נוירופידבק

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/04/2009 | 15:52 | מאת: יפעת

בני בן ה-7 אובחן לאחרונה כלוקה בבעיית קשב וריכוז. תוצאות מבחן ה- TOVAהיו גבוליות, אולם אין ספק שהן בכיתה והן בבית הילד חש קשיים מסוימים בריכוז. בעצה אחת עם הרופאה שביצעה את האבחון הוחלט כי בשלב זה אין צורך בטיפול תרופתי מאחר שביטויי הליקוי קלים יחסית. עם זאת, אנו מעוניינים להתחיל בטיפול שימנע החמרה של הקשיים. כך למשל: הקניית אסטרטגיות לימוד, טיפול בנוירופידבק,שיטת רביב/ שיטת אלבאום. האם ידוע לך האם מי מהשיטות הללו(רביב/אלבאום) אפקטיבית? האם את יכול להעביר אנפורמציה לגבי נוירופידבק? בתודה מראש יפעת

נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לטיפול איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה