ברמה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/11/2006 | 19:29 | מאת: עפר זילברברג

במרכז "מעגלים" נפתחת קבוצת הורים לילדים עם ADHD . הורים המעוניינים להשתתף יכולים לקבל פרטים בדואר אלקטרוני הבא: [email protected]

עופר שלום, לצערי, הודעתך נערכה, מאחר ואין לפרסם בפורום מספרי טלפון. במקום זאת כתוב לגולשים דואר אלקטרוני אשר באמצעותו יוכלו לתקשר איתך. ממליץ לך בנוסף לכתוב כאן בפורום מה התכנים של המפגשים ומי מנחה אותה. זה יעזור לקוראים להחליט. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

17/11/2006 | 13:55 | מאת: אני

יו עופר למדנו ביחד פסיכודרמה אצל אליאב נהרין,זה היה מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה