הטיפול התרופתי אינו משפיע

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/11/2006 | 23:34 | מאת: דבורה

שלום, לשאלתך לגבי אזור מגורים אנחנו באזור המרכז עם כיוון דרום,.אין בעיה להגיע לאזור ת.א. והסביבה ו אנחנו חברי קו"ח כללית. אשמח לקבל עצתך ודעתך על הטיפול המוצע,אני יודעת שהתיק של בני מורכב ומסובך הרבה מעבר למה שכתבתי. בינתיים היינו במרפאה שהוא היה מטופל בעבר והמליצו על שילוב קרנצרטה עם אדרונקס 4 mg . אני מקווה שזה יעזור לו.הנער מאוד מתוסכל ומבקש עזרה. תודה,דבורה.

דבורה שלום רב, שלחתי לך המלצה עם מספר טלפון לדואר האלקטרוני האישי שלך. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה