בעית ריכוז וקשים בחברה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/11/2006 | 02:22 | מאת: קרן

האם יכול להיות שבעיה בריכוז משפיעה גם על יחסים בחברה? יש לי קושי להשתתף בשיחות אם אנשים אני גם סובלת מידימוי עצמי נמוך וחסכים בחברה כתוצעה מיהימנעות אבל יכל להיות שבעית הריכוז גם משפיעה על הימנעות משיחות אם אנשים (אחד על אחד אין לי בעיה לשוחך אך כשמסיחים את דעתי אני ישר שוכחת איפה היתי) יש לצין שאני בת 21 מעולם לא לקחתי רטלין אך גילו אצלי בעיה בריכוז

קרן שלום רב, אכן, לצעירים עם לקויות למידה ו/או לקויות בקשב ובריכוז יש לעיתים קרובות גם קשיים רגשיים או חברתיים. ממליץ לך לפתור את בעיית הקשב והריכוז, להתקדם בלימודים ובעבודה, להתעודד, ובעקבות זאת להצליח גם במפגשים חברתיים. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

13/11/2006 | 15:46 | מאת: קרן

כונתך היא בכך שאקח רטלין נכון?! או אולי בעוד משהוא? בכול מיקרה תודה על העידוד!

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה